Cine pe cine minte? – 2

Doi

Pana atunci, singura tentativa reala de a mă culca cu o fata a fost cu putin timp înainte de relatia cu ea. Inca mai o mica tresarire trista cand imi amintesc de asta da’ na, a ajutat şi asta pe viitor. Să ştii că, aparent, toate chestiile tâmpite care ţi se intâmplă şi pe care le înjuri apoi.. te ajută mai târziu. Ca informaţie. Şi contează a naibii de mult. Pe parcurs o să-ţi arăt relaţiile astea de care zic, dintre tâmpenii şi rezultat final şi o să te invit să tragi concluziile. Neavând prea multa experienta în domeniul ăsta (deloc), treaba cu Gabi a fost un esec mai mare decât campania lui Napoleon în Rusia sau penalty-urile de care ziceam mai sus. Era venită în vizita la nişte prieteni de familie care locuiau pe aproape. Că era din Bucureşti. Făcusem cunoştinţă cu ea cu o vara în urmă, când venise în aceleaşi circumstante. O fata suplă, zambareata şi cu un ‘fundulet obraznic’, cum îi placea ei să spună şi mie să aprob.

Din prima seara în care am ieşit, ne-am întors de mânuţă. Aproape romantic, este? Avea nebuna un mod de-a săruta de te muşca pe oriunde mai ceva ca Suarez pe teren. Iar toate astea să întâmplau în timp ce îi spunea iubitului ei din bucureşti, cu care avea deja vreun an şi ceva, cât de dor îi e de el şi alte nebunii învelite în ciocolată de genul ăsta. La un moment dat, chiar m-a lăsat pe mine să apăs pe ‘trimite’. E un sentiment aparte, crede-mă. Aşa că se poate spune că am văzut care-i treaba cu fata asta. Îţi spun, faza cu mesajul a fost oarecum tristă şi să fiu al naibii de n-am avut o mare reţinere în a apăsa. Da, am înţeles, tipa voia să demonstreze ce mare şi tare e ea da’.. p*ula mea, puteai să fii tu în locul lui. Una peste alta, iau faptul de-a gata. Fata voia distracţie. Şi cine eram eu să-i stric cheful?

Urma să stea doar câteva zile aşa că trebuiau să bage mare, ora la minut. Bă, avea nişte sani fermi de muşcai din ei cu savoare aşa, ca cei din reclamele la sandwich-uri. Că na, am reuşit să o fac să râdă si de obicei de la asta porneste totul. Sună aiurea de simplu dar am fost plăcut surprins să văd că da, într-adevăr, e chiar atât de uşor. Seara următoare a picat şi sutienul şi la propriu aşa că era normal să-mi revendic cum trebuie premiul lăsat fără apărare de decolteul generos, nu? Nu ştiu câţi boboci au avut parte de momente minunate de genul dar dacă pot să trag o linie.. e mult după cum vorbeşti dar cred că mai mult după noroc. Merg pe ideea de ‘Baftă şi tupeu’ : adică să ţi se ivească o ocazie şi să o valorifici. Deci, cum spuneam, norocul vine înaintea atitudinii. Băiat cuminte eu, în tot cazul. Avea fata o pereche de blugi din aceia foarte foarte scurţi, acompaniata de două picioruse lungi şi frumos lucrate. Tricoul era unul cu o palmă deasupra buricului şi îşi ţinea părul desfăcut. Fix tipul ăla de fata după care întorci capul pe stradă chiar dinainte să apară. Arăta trăznet şi fata ştia asta. Şi eu ştiam asta. Şi toţi cei din jur ştiau asta doar că ea lânga mine era deci eu primeam punctul. Aa da, era să uit: avea un păr de o nuanţă delicios de ciocolatie (natural), aceeasi culoare pe care o aveau si ochii iar cele doua suvite rosii o faceau sa para superba cand se rosea in obraji.

Chiar şi aşa, nu căuta pe cineva s-o futa, cum ştia că şi-ar dori toti, ci doar pe cineva s-o facă să râdă şi să se simtă bine. În fine, dacă e s-o dai pe aia dreapta..fata cuminte ea. Mie imi reuşea treaba asta din plin. Şi na. . dacă aşa stă treaba, nu mai conta dacă era neapărat interesată de sex: venea la pachet. Deci ai în fata ta, seara, o pereche de teneşi, blugi puţin peste fund, un tricou scurt, decoltat uşor şi puţin mulat în care se vedea frumos conturată o pereche de sani şi mai frumoşi. Asta fiindcă nu mai erau acoperiţi de sutienul cel rău si pe cea care-i deţinea, îmbrăcată în cele de mai sus, dezbrăcată din priviri, arătând araat de bine în momentul ăla! Ce sufletu poţi să vrei mai mult de atât?! Ştiu, dar nu răspunde. Urmăreşte, că ajung şi acolo.

Seara de după. . eram într-un loc ceva mai retras al oraşului, aproape de o pădure. Aproape sugestiv. Aproape. Un loc în care era veşnic cineva pe timp de zi dar nici dreaacu pe seara. Pe lângă Vedea, pentru cunoscatori. Sutienul cel rău a picat iarăşi, apoi şi bluza. Pe paturică la iarbă verde doar că nu era varianta tipică de picnic. Pardon, pardon, de pique-nique, că îi plăcea mult franceză şi de acolo vine cuvântul. Zâmbea mai periculos decât Angelina în Tomb Rider şi ar fi făcut-o pe Shakira să lacrimeze de mândrie la cum se mişca (plutea pe) deasupra mea. Doar o priveam, întins pe spate, cum se mişca uşor în lumina lunii, pe jumatate goala. In legatura cu treaba asta, am aflat putin mai tarziu ca e o explicatie si mai complexă decât cea evidentă iar acel rezultat nu era cauzat chiar.. de mine şi ideile mele. Stii ca o cunoscuta problema legata de societatile secrete e faptul ca promoveaza sexualitatea? Prin mesaje subliminale etc., nu intru in detalii, pentru că sta la baza coruperii persoanei inca de cand e mica. Daca te duce putin capul, o sa faci imediat cateva legaturi si o sa intelegi ce zic şi de ce zic. Daca nu, nu-i bai, o să dezvolt pe parcurs. In spiritul acestei idei, mă declaram corupt de idee dar fiindca eram constient de unele lucruri, am lasat sa curga lucrurile lin, ca o apa cristalina. Mă jur că n-aş putea să descriu momentul ăla în cuvinte dar o să încerc, ca Valahu cu locomotiva. Iar el a reuşit, eu de ce n-aş putea atâta lucru?

Tu la ce te-ai fi gandit daca ai fi văzut lunile alea două pline. . aa. . luna aia plină şi pe fata asta cum îşi dă drumul la par şi scutură din cap de câteva ori? Se ciufuleste puţin şi arata atâât de sexy, după care îşi apucă părul cu ambele mâini şi şi-l strânge la spate. In timp ce îţi oferă cel mai lasciv dans pe care l-ar putea descrie cărţile muult mult timp de acum încolo. În momentul ăla, s-a deschis cerul şi însuşi Zeus a apărut cu Fulgerul în mână (ca de fiecare dată, ce?) ca să-şi dea o. . clipă de desfătare ochilor, că ceea ce se intampla acolo era de-a dreptul divin. După sunetele pe care le scotea (ea, ba, nu Zeus), părea că s-ar fi bucurat de.. moment chiar acolo iar eu, băiat cuminte, n-aş fi avut nimic împotriva. Că doar nu era să super fata, nu?

Totuşi, ea a trebuit să meargă acasă chiar atunci, ghinion, aşa că a rămas pentru seara următoare. Chiar ultima pe care urma să o petreacem împreună, ea urmând să se întoarcă apoi la gâgă ăla care-i ducea dorul atât de tare. Dă, au ţinut legătura permanent, cu pupici, cu inimioare şi tot tacâmul. Ghinion, şefule! Chiar se gândea cum ar fi să fie el în locul ăluia. Să îţi iubeşti femeia care e plecată, să ştii de ea că e cuminte şi să-ţi răspundă chiar cel care ţi-o întinde pe pomi în seara aia. Şefule, am deosebita plăcere să-ţi prezint situaţia din prezent: karma te fute pe tine, eu pe gagica-ta. Hai să trăiesti!

Seara următoare am trecut podul, drept în pădure. Peste podul vechi adica. Fără alte opriri pe drum, fara nimic. Fata voia să ramana cu o amintire frumoasă din ultima seara petrecută cu mine şi eu, acum mai mult ca oricand, cum să îndraznesc să o super? Se mai şi roşise în obraji. Aveam şi o păturică la mine, în caz de orice (poftă). Cum spuneam mai devreme, băiat cuminte, m-am gândit la toate. A rămas fata doar într-o pereche neagră de tanga care te făcea să-ţi aduci aminte de umilinţe la mondiale că fata avea un autentic fundulet de brazilianca. Nu ştiam exact care din ei îşi dorea asta mai tare. Nu mai conta, oricum. Eram acolo cu ea şi cel mai tare era sentimentul că am facut-o pe ea sa îsi doreasca asta atât de tare. Sau a fost invers?

Atmosfera era plăcută, păturica s-a dovedit utilă şi toate erau exact aşa cum trebuiau să fie. De acolo, Murphy ar fi avut mai mult ca sigur un cuvânt de spus. Că na, dacă poate să meargă ceva rău, de ce să nu meargă? Vorba e că ‘daca ceva pare să meargă bine, nu-ţi face griji, într-un final se va termina prost’, însă nu şi atunci, nu mai avea ce să strice tot ce se construise acolo cu atâta muncă şi încă şi mai multe urme pe sâni. Da’ de unde, s-o dus fix pe pula toată treaba. Din.. mai multe motive. Nu ştiam de posibilele probleme  care pot să apară dacă îţi pui prezervativul înainte să se deştepte juniorul, cum insista Gabi ca să fie sigură. Pune la grămadă treaba asta cu emoţiile de la început care na, se putea să nu vina şi ele cu apelurile neincetate de la ai ei cum ca sa vina acasa ca e tarziu şi. . ce rezulta? Seara a fost declarată o superbă tentativă! În toate celelalte seri, juniorul era războinicul luminii sau mai bine spus Sabia iar când o trebuit să-şi între în drepturi, s-a făcut că-i iarnă. Fiind 3 sferturi beznă de jur împrejur, nu prea vedeam pe unde mergeam dar, dupa vreo 3 minute, am gasit drumul care era la 4 metri de noi. Nici macar n-o să mentionez că am în timpul asta am calcat in două lacuri şi am imbratisat un pom, m-aş face de râs.

Şi uite aşa s-a prăbusit o şansă imensa de a atrage invidia zeilor, ca na, să fii futut de fata aia nu era chiar de colo. Şi cum pentru mine ar fi fost prima oară, probabil mi s-ar fi urcat la cap dar ar fi fost pe bună dreptate. Na poftim karma! Şi s-o dus fata. S-a întors în Bucureşti odată cu penibila întâmplare, pe apa sambetei mai exact, că era chiar într-o sâmbătă.

Amintirea puşcăriei ăleia m-a facut să mă simt ca atunci cand ti se ia la diferenta de câteva secunde ultimul cos ramas la supermarket. Ca ultimul prost şi nu-ţi pot descrie cât de penibil. Nu stiam daca e atat de grav sau e doar in mintea mea dar eram sigur ca mă va bântui peste ani. Aşa că măcar am început să ‘studiez’ aspectul.  Altfel spus, măcar să ştiu cum si ce să fac data viitoare incat sa se compenseze treaba. Că da, a rămas că recuperează vara următoare. Brazilia are dreptul la retur!!

Ca să n-o mai lungesc aiurea, a venit acea a doua sansa, in vara de dupa. Fata a venit, s-a ţinut de cuvânt, doar că o fost sincronizarea proastă. Am fost plecat din oraş mai tot timpul cât a fost ea venită iar în singura seara în care ne-am întâlnit, ea o trebuit să plece acasă brusc că nu ştiu ce pula mea se întâmplase. Mă, şi eram chiar în fata scării când a sunat-o! Că eram singur acasă şi acolo mergeam. În fata scării! Karma? Karma?! Şi da, apropo, încă era cu tipul ăla. Concluzia? Mai fac un nou si minunat maraton pe coji de nuca. Si ale naibii, parca erau una mai nenorocita decat alta că visasem (intelegi tu) de multe ori la ziua aceea. Până la urmă, karma părea o tarfa, dacă e să tragem linie. Două ocazii, două eşecuri. ‘No buun, ţine-o tot aşa!’ îmi ziceam. Murphy primeşte punctul de data asta fiindcă, într-adevăr, tot eu eram cel care o ţinea la final.

Leave a comment